0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

SKORO DVE HILJADE NAVIJAČA LIVERPULA TUŽILO UEFA: U pitanju su fizičke i psihičke povrede na finalu LŠ! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.22 u 14:51

Proživeli su pravi horor.

Ovogodišnje finale Lige šampiona u Parizu, ostaće upamćeno ne samo po fudbalu, već i po incidentima koji su prethodili ovom susretu. Naime, prvo je meč kasnio više od 30 minuta, zbog toga što navijači Liverpula, koji su imali kupljene karte, nisu mogli da uđu na stadion.


Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.


Sada je njih, više od 1700, tužilo UEFA zbog svega što su doživeli. Oni zahtevaju odštetu zbog psihičkih i fizičkih povreda, koje su doživeli zbog loše organizacije utakmice.

Iz advokatske kancelarije Bingams, koja zastupa sve pomenute navijače Liverpula, otkrio je da je bio užasnut kada je čuo šta se sve dogodilo na finalu Lige šampiona.

Kao dugogodišnji navijač Liverpula bio sam užasnut kad sam čuo šta se dešavalo na utakmici koja je trebalo da bude kruna fudbalske sezone. Ne samo navijači, moiji prijatelji, članovi familije i klijenti koji su tog dana bili na stadionu, govorili su mi o strašnim scenama koje su se dešavale oko stadiona “Francuska“ pre, pa čak i posle utakmice – istakao je Long.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter