0
AdmiralBet ABA Liga

Rusian national basketball team player Andrei Kirilenko scores during semifinal basketball game between France and Russia in Kaunas, Lithuania, Eurobasket 2011, Friday, September 16, 2011. (photo: Pedja Milosavljevic)

KIRILENKO IMAO POTPISAN UGOVOR SA PARTIZANOM!? Grobari neće verovati u ono što je rekao AK47!

Objavljeno: 24.09.22 u 09:50

Definitivno bi bio ogromno pojačanje za ‘crno-bele’.

Legendarni ruski košarkaš Andrej Kirilenko ostavio je neizbrisiv trag u svetu košarke. Što partija, što stilom igre, ali ponajviše izgledom i ponašanjem. On je potvrdio spekulacije koje su kružile po ovdašnjim košarkaškim krugovima – Imao je ugovor sa Partizanom!

French national basketball team player Kahudi Charles (C) and Russian Andrei Kirilenko during semifinal basketball game between France and Russia in Kaunas, Lithuania, Eurobasket 2011, Friday, September 16, 2011. (photo: Pedja Milosavljevic)

‘Imao sam ugovor sa Partizanom, potpisao sam ga, ali imao je klauzulu koja mi je dopustila da odem u NBA ligu. Kako bih izgledao u crno-belom dresu? Uhhh.. nikada nećemo saznati. Uvek ću biti zahvalan što je takav klub bio zainteresovan za mene u momentu kada sam zaista bio mlad. Znam da je Partizan veliki tim, velike istorije. Bila bi mi čast da sam obukao dres i zaista istrčao na parket. Znam sve i o navijačima i o duelima sa Crvenom zvezdom. Rivalstva su sjajna stvar za košarku, nama to fali u Rusiji, rivalitet i strast. Naravno ne volim kada strast pređe granicu pa vidimo tuče i nerede. To nikako ne želim, ali pune dvorane i navijače koji iz sveg glasa bodre svoj tim, to svi želimo, ne bih imao ništa protiv da sam bio deo nečega takvog u Srbiji.’ -rekao je legendarni AK47 za Mozzartsport.

Kirilenko je tokom svoje profesionalne karijere nastupao za Spartak, CSKA Moskvu, Juta Džez, Minesotu Timbervulvse, Bruklin i na kraju ponovo CSKA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter