0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

JEDINI NEMAJU NOVI DRES ZA KATAR: Najk saopštio bizarne razloge, igrač zbog svega protestvovao na utakmici! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.22 u 12:19

Moraće da igraju u staroj opremi.

Svedoci smo da su u poslednje vreme gotovo sve nacionalne selekcija predstavile nove dresove, koje će nositi na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu. Mnogim navijačima nije se svideo dizajn koji će njihove selekcije nositi, a jedna reprezentacija nije ni dobila novi dres.

Kompanija Najk nije želela da dizajnira novi dres selekciji Kanade, a razlog koji su predstavili javnosti je u najmanju ruku neverovatan. Oni su saopštili da se ta zemlja nalazi u specifičnom ciklusu razvoja dresa, pa zbog toga navodno, na njihovim dresovima ništa ne treba da se menja.

Dres Kanade će biti isti kao i ranije jer su u različitom ciklusu razvoja dresa. Njih će i dalje predstavljati crvena i bela boja uz prepoznatljiv simbol javorovog lista – saopšteno je iz pomenute kompanije.

Zbog svega ovoga, na prijateljskoj utakmici između domaćina SP Katara i Kanade, napadač Džonatan Džonson odlučio je da protestuje. On je nakon postignutog pogotka prekrio znak Najka rukom, a nakon toga oglasio se i defanzivac Adekugbe.

– Iskreno, ovo mi se ne dopada. Smatram da bi svaka reprezentacija trebalo da dobije novi dres za Svetsko prvenstvo. Ovaj dres mi je okej, ali voleo bih da smo dobili novi, jer je nastup na prvenstvu ipak nešto posebno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter