0
Fudbal

FOTO: England NT

FUDBAL JE POBEGAO OD KUĆE: Englezi tavore na dnu sa San Marinom!

Objavljeno: 24.09.22 u 16:34

Imali su napokon generaciju koja je mogla do trofeja. Najpre je Geri Sautgejt vodio ekipu do poufinala Svetskog prvenstva, da bi na evropskoj smotri napravili korak više i izgubili na penale od Italije. Nadali su se da će doći do pobedničkog postolja i da će „napkon doći kući“ pehar Mundijala, ali kako stvari stoje daleko je od toga.

Englezi su zakucani za dno svoje grupe u Ligi nacija, a sami rezultati nisu toliko alarmantni, koliko loše izgleda Gordi albion. Naime, oni u pet utakmica nisu postigli gol iz igre, što je u ovom ciklusu evropskog takmičenja pošlo za rukom samo San Marinu, zemlji koja ima manje od 40.000 stanovnika.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Podsećamo, Englezi su u grupi sa Mađarskom, Nemačkom i Italijom, a jedini pogodak su postigli Pancerima, i to sa bele tačke. Da je ozbiljnija grupa u Kataru, moglo se razmatrati i baš rano vraćanje kući sa Bliskog istoka za Engleze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter