0
Fudbal

FOTO: England NT

ENGLESKA ISPALA U B DIVIZIJU, SAUTGEJT TVRDI DA SU DOBRO IGRALI: ‘Moramo da se držimo zajedno i verujemo!’

Objavljeno: 24.09.22 u 08:48

Nalaze se na ozbiljnom udaru navijača!

Fudbalska reprezentacija Engleske juče je porazom od Italije ispala u B diviziju Lige nacija, što je šokiralo apsolutno sve. Iako se ovo takmičenje nalazi na samom dnu kada je reč o važnosti, svakako da nije prijatno kada kao tako velika fudbalska nacija završite u drugog ‘rangu’. Nakon meča selektor EngleskeGeret Sautgejt je rekao:

‘Jedini način da prevaziđemo sve ovo je da se držimo zajedno i verujemo, da se vratimo stvarima koje su nas vodile do uspeha na prethodnim turnirima. Najvažnije od svega je da se igrači drže zajedno više nego ikada ranije.’

FOTO: England NT

Iako rezultat protiv Italije nije bio dobar, Sautgejt tvrdi da su oni odigrali korektan meč.

‘Teško mi je da budem kritički nastrojen prema onom što smo pokazali protiv Italije. Imali smo veći posed, više šuteva ka golu i u okvir. Ali, nismo pobedili. Verujem da je i pored negativnog rezultata bilo dosta toga pozitivnog o čemu možemo da pričamo. Mnogi su odigrali dobro na individualnom nivou, a lično smatram da je i igra cele ekipe bila korak u pravom smeru.’ – zaključio je engleski selektor.

FOTO: England NT

Jedini pogodak na meču Italije i Engleske viđen je u 69. minutu kada je na asistenciju Bonućija precizan bio Raspadori.

Пласман обезедио SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter