0
ATP

FOTO: Laver Cup @LaverCup/ Twitter

ĐOKOVIĆ: ‘Znali smo da će biti emotivno! Bio je to miks emocija!’

Objavljeno: 24.09.22 u 23:20

Nole je doneo prednost Timu Evrope!

Srpski teniser, Novak Đoković, vratio se na teren posle 76 dana pauze. Prvi meč posle finala na Vimbldonu i Novak je već zasenio publiku. Srbin je savladao Frensisa Tijafoa sa 2:0 (6:1, 6:3). Tim Evrope sada vodi sa 6:4 u pobedama, a u toku je meč u dubl konkurenciji, kojim boje domaćeg tima brane upravo Đoković i Beretini, dok su sa druge strane Fric i De Minaur.

Đoković se posle meča osvrnuo na jučerašnji oproštajni meč Rodžera Federera i trenutke koje su nakon istog proveli zajedno.

-To je bio jedan od najlepših momenata koje smo svi iskusili širom sveta. Znali smo da će biti emotivno, ali nas je sve obuzeo momenat. Bio je to miks emocija, pa i tuge, jer je to jedan od najvećih sportista, ali videti ga srećnog i način na koji se sve odigralo – kazao je Đoković i dodao:

-Drago mi je što sam prisustvovao tom momentu. Jedan je od bitnijih momenata u životu. Bilo je lepo videti porodicu Federer, Mirku, decu, sve važne ljude iz njegovog života… Razumem šta je potrebno da budeš pobednik toliko dugo, ovo je individualni sport i na kraju je samo do nas, dobijamo pohvale ili kritike – zaključio je legendarni as.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter