0
ATP

FOTO: Laver Cup @LaverCup/ Twitter

ĐOKOVIĆ RUTINSKI DO POBEDE: Novak održao čas tenisa u Londonu! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.22 u 21:38

Rutinski trijumf srpskog tenisera!

U prestonici Velike Britanije na programu je spektakularni Lejver kup. Rodžer Federer se u petak pred londonskom publikom i zvanično oprostio od profesionalnog sporta. Za prestižni trofej bori se Tim sveta protiv Tima Evrope. Odavno nije bilo interesantnije, jer se ekipa sa ostatka planete neočekivano dobro drži protiv najboljih pojedinaca sa Starog kontinenta. Ukupan rezultat je 5:4 u pobedama, a danas su odigrana tri meča.

U terminu od 20 časova i 20 minuta, poslednjem predviđenom za singl konkurenciju u subotu, Novak Đoković je rutinski nadigrao Amerikanca, Frensisa Tijafoa. Najbolji srpski teniser je ‘razbio’ mlađeg kolegu sa 2:0 (6:1, 6:3).

Noletu je za prvi set bilo potrebno samo 24 minuta igre. Đoković je silovito osvajao servis geme, nije gubio poene i to je primetno uticalo na protivnika. Rani brejk je dodatno dotukao Tijafoa, a to je iskusno iskoristio naš as.

U drugom delu meča, Amerikanac je pružio za nijansu jači otpor, ali nije ozbiljnije ugrozio Đokovića.

Novak je na taj način vratio Tim Evrope u vođsvto, a za nekoliko minuta će ponovo na teren, jer će u paru sa Mateom Beretinijem nastupiti u dubl konkurenciji protiv Soka i De Minaura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter