0
Evrobasket 2022

FOTO: Youtube/Screenshot

ADETOKUMBO JE POCEKU REKAO JE*I SE: Italijanski trener otkrio do sada nepoznate detalje – „Sigurno je pomislio da sam idiot!“ (FOTO)

Objavljeno: 24.09.22 u 15:52

Pričao je o meču koji je bolan za čitavu našu naciju.

Selektor košarkaške reprezentacije Italije Đanmarko Poceko, govorio je o svom ponašanju nakon utakmice sa Srbijom. On je isključen sa tog susreta, a društvene mreže je zapalio snimak, kako Italijan skače u naručje Janisu Adetokumbu, koji se spremao za svoju utakmicu.

On je tako dobra osoba. Zagrlio sam ga i poljubio. Zaista fin momak. Primetio sam Janisa. Siguran sam da je znao kroz šta prolazim emotivno. Kada me je prvi put video, nasmejao se. Moglo bi se reći da je želeo da podeli moju sreću. A onda sam se spremio da skočim, video sam mu lice, a on je sigurno pomislio: ‘Ovo je idiot’. Srećom bio je spreman da me uzme u naručje – počeo je Poceko i dodao:

Poljubio sam ga i rekao: ‘Volim te’. To je prošlo neprimećeno. Ali mi je jasno na grčkom rekao: ‘Je*i se.

Na samom kraju Poceko je istakao da mu se izvinio, dok je od Janisa dobio pohvale, jer mu je navodno skinuo određenu tenziju pred meč.

Izvinio sam mu se. Janis je rekao da mora da mi se zahvali što je skinuo malo tenzije pre utakmice. Odigrao je sjajno tog dana, ali je Grčka dva dana kasnije izgubila. Barem ne mogu da kažu kako je Grčka izgubila jer sam skočio na Janisa – zaključio je Poceko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter