0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA SE KOCKALA: Peristeri promašio šut za pobedu nakon +14 za crveno-bele!

Objavljeno: 23.09.22 u 19:38

Od sjaja do očaja.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su grčku ekipu Peristerija na otvaranju turnira Neofitos Handriotis na Kipru – 73:72.

Zvezda je dobro počela meč, stekla sigurnu prednost i relativno rutinski je održavala sve do kraja kada su se stvari malo zakomplikovale.

Ono što može da zabrine trenera Jovanovića jeste veliki broj izgubljenih lopti. Pet minuta pre kraja crveno-beli su prebacili 20 izgubljenih lopti.

Razlika je išla i do +14, međutim u poslednja dva minuta ušlo se sa svega tri poena prednosti za Zvezdu. Peristeri se pokazao kao nezgodan protivnik koji ne odustaje do poslednjeg momenta.

Aleksa Radanov, bivši košarkaš crveno-belih, primakao je Peristeri svojim zakucavanjem na samo poen zaostatka. U sledećem napadu Zvezda je dva puta promašila. Prvo je neprecizan bio Holand, a potom i Luka Mitrović.

Ognjen Dobric Luka Mitrovic Crvena Zvezda – Cedevita Olimpija ABA Liga Beograd, Srbija 23.5.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na kraju, Dimitrios Moraitis je imao otvorenu trojku da grčkom klubu donese pobedu, ali na sreću Zvezde bio je neprecizan.

U redovima šampiona ABA lige najefikasniji bio je Ognjen Dobrić sa 16 poena, dok je 15 dodao Džejlen Adams. Dvocifreni su još bili Ben Bentil sa 13, odnosno Nikola Ivanović sa 12 poena.

Aleksa Radanov je za Peristeri upisao 10 poena.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter