Kosarka ABA League season 2014-2015 Crvena Zvezda v Cibona Aleksandar Aca Petrovic (C) Beograd, 27.12.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
in

ZA SPAS HRVATSKE KOŠARKE: Aco Petrović preuzeo veoma ozbiljnu funkciju – Može li od blata do zlata!?

Sve ide nizbrdo kada je Hrvatska košarka u pitanju, a on će probati da ih vrati na pravi put.

Košarkaška reprezentacija Hrvatske izgleda očajno godinama u nazad. Uprkos činjenici da igrački i nisu tako loši, oni prosto ne mogu da zabeleže ozbiljniji uspeh. Sada će se na čelu Hrvatskog košarkaškog saveza naći proslavljeni trener – Aleksandar Aco Petrović. On će obavljati posao direktora HKS.

‘Nakon što je Upravni odbor HKS- na svojoj 34. sjednici doneo odluku o raspuštanju Stručnog saveta za mušku košarku koji je bio formiran kao stručno i savetodavno telo Upravnog odbora, a čime se dogodila i promena u samoj strukturi HKS, posledično se javila potreba za definisanjem upravljanja stručnim radom na nivou HKS.

https://twitter.com/petrov_aco/status/1573266489943404544

U vidu potrebe brzog delovanja i u nadolazećem periodu pretkvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025., o čemu se raspravljalo i na poslednjoj sednici Upravnog odbora, odlučeno je da se formira mesto sportskog direktora HKS-. Isto je ponuđeno g. Aleksandru (Aci) Petroviću koji je bez zadrške i prihvatio ovu odgovornu ulogu.’ – stoji u saopštenju Hrvatskog saveza.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘BIĆE DECE, TO JE DODATNA ODGOVORNOST ZA NAS’: Kapiten Srbije smatra da Srbija pripada vrhu evropskog fudbala!

DAN KADA JE SRBIJA POSLEDNJI PUT DALA GOL BRAZILU: Savo ‘bocnuo’ loptu, Brazilci ostali u šoku! (VIDEO)