0
Evropske lige

FOTO; OnsOranje @OnsOranje/ Twitter screenshot

VEROVALI ILI NE: Holanđanin odbio da pokaže saigračima kako se brane penali, Van Gal ga odmah otpisao za Katar!

Objavljeno: 23.09.22 u 12:16

Iskusni selektor ne prašta ovakve ispade!

Iskusni čuvar mreže Noriča, Tim Krul, otpisan je od strane selektora Holandije za učešće na Svestkom prvenstvu u Kataru.

Razlog je odmah postao poznat javnosti, a može lako popuniti rubriku ‘verovali ili ne’. Golman je odbio poziv legendarnog stručnjaka da učestvuje na specifičnom treningu, gde će pomagati saigračima da na što bolji način brane penale.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Krul nije na spisku igrača za dve utakmice u Ligi nacija, ali Van Gal je želeo da mu dodeli drugu ulogu. Krulu je to očigledno bilo ispod časti, pa je selektoru poslao negativan odgovor.

– Krul me je nazvao da mi kaže da neće doći. Mislim da je to šteta jer znam da on brani najviše penala što se tiče statistike. Hteo sam da pomogne ostalim golmanima. Za njega sada nema budućnosti u Holandiji, jer nije želeo da dođe. To je isključivo posledica njegove odluke – poručio je Van Gal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter