0
Fudbal

FOTO: Instagram/wanda_nara

VANDA OBRISALA SVE SLIKE SA IKARDIJEM I POTVRDILA RAZVOD: „Bolje je da sve čujete od mene“- konačno je došao kraj!

Objavljeno: 23.09.22 u 09:31

Mnogo se nagađalo, ali izgleda da je sada sve rešeno.

Nakon velikog broja medijskih natpisa o potencijalnom razvodu sa Maurom Ikardijem, Vanda Nara je potvrdila sve to, rekavši da je najbolje da se ove reči čuju od nje. Ona se oglasila na svom Instagram profilu, gde je potvrdila da je dugogodišnjoj ljubavi došao kraj.

Veoma mi je teško i bolno u ovom trenutku, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje prevazilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta da razjašnjavam i neću iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas, molim vas za razumevanje ne samo zbog mene, već i zbog naše dece, napisala je Vanda.

FOTO: Instagram/wanda_nara

Takođe, uočeno je da je Vanda skinula sa profila sve slike sa Ikardijem. Kriza u ovom braku, počela je u oktobru prošle godine, kada se pričalo da je Mauro prevario Vandu sa glumicom Kinom Suarez u periodu dok je igrao za PSŽ.

Pre nekoliko dana, procureo je i snimak, na kome je Vanda već priznala da će razvod uskoro uslediti.

Karmen, došla sam u Argentinu da završim razvod sa Maurom. Ostaću još nekoliko dana i onda ću se vratiti i doneti ti kartu i sve što ti treba. Organizujem sve za razvod, jer ne mogu više da izdržim, rekla je ženska osoba, za koju se pretpostavlja da je u pitanju Vanda.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter