0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

TRENER BOSTONA SUSPENDOVAN ČITAVU SEZONU: Seksualni odnosi sa koleginicom mu došli glave!

Objavljeno: 23.09.22 u 09:06

Prekršio je klupski pravilnik.

Fantastično su Boston Seltiksi igrali prošle sezone, čemu svedoči i plasman u finale NBA lige, dok će u narednoj sigurno sve biti znatno drugačije. Naime, Seltksi će morati da nađu novog trenera, nakon što je Ime Udoka imao seksualne odnose sa koleginicom, što je zabranjeno statutom tog kluba.

Neimenovana ženska osoba, navodno je prijavila Udoku čelnicima kluba, a američki mediji naveli su da se još letos znalo za sve. Nakon interne istrage, održan je i zatvoreni sastanak, na kome su pored Udoke, prisustvovali Bred Stivens, kao i vlasnici ove franšize.

Povodom svega, oglasio se i sam Udoka, koji je izrazio žaljenje zbog svega kroz šta prolazi čitava zajednica, ali i njegova porodica.

Želim da se izvinim igračima, navijačima i čitavoj zajednici Seltiksa, ali i svojoj porodici jer sam vas sve izneverio. Žao mi što zbog prolazite kroz sve ovo i prihvatam klupsku odluku. Zbog poštovanja prema svima, neću dalje komentarisati situaciju, istakao je Udoka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter