0
FIBA Liga šampiona

FOTO: FIBA

STEFANOVIĆ ZADOVOLJAN NAKON PLASMANA U FINALE: “ Kad smo Breogan prošli, po starom dobrom srpskom običaju svi su čestitali plasman u Ligu šampiona!“

Objavljeno: 23.09.22 u 23:34

Imaju veliku šansu.

Košarkaši FMP-a savladali su Opavu u polufinalu kvalifikacionog turnira za FIBA Ligu šampiona – 92:76. Za plasman u ovo takmičenje igraće protiv Baken Bersa u nedelju od 19 časova.

Nenad Stefanović bio je zadovoljan posle pobede.

FOTO: FIBA

Čestitke igračima. Nije bilo lako. Kad smo Breogan prošli, po starom dobrom srpskom običaju svi su čestitali plasman u Ligu šampiona i to nas je malo poremetlio. Protivnik nije imao šta da izgubi. Bilo je dosta promena odbrane, nismo uspeli da pripremimo sve što smo zamislili ovih par dana. Još se svi tražimo. Zasluženo smo slavili, sada da se pripremimo dobro i pokušamo da pobedimo. – rekao je trener Pantera.

Prokomentarisao je igru Trenta Frejzera koji je ubeležio dabl-dabl, 16 poena i 12 asistencija.

FOTO: FIBA

Mlad momak, dolazi sa koledža, imamo dobar odnos. Prvi put se sudara sa ovakvom košarkom. Najviše zbog njega smo igrali osam proijateljskih. Napreduje iz dana u dan i mislim da može još bolje. Ovoliko asistencija nije imao tokom čitave karijere na koledžu. – kaže Stefanović.

Novinare je zanimalo zašto u timu nije bilo Paulijusa Valinskasa.

Privatni problemi su u pitanju. Trebalo bi da bude u konkurenciji za nedelju – 50-50 je. – otkrio je trener FMP-a.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter