0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PIKSI U SVOM STILU: ‘Imamo Mitroviće kao Topaloviće, koliko hoćete! Jesu lepi momci, ali nisu došli da se slikaju!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.22 u 14:43

Selektor nasmejao sve prisutne u medija centru!

Fudbalsku reprezentaciju Srbije tokom narednih dana očekuju završne bitke u okviru B divizije ovosezosnke Lige nacija. Orlovi najpre u Beogradu, na stadionu ‘Rajko Mitić‘, 24. septembra dočekuju selekciju Švedske, dok će tri dana kasnije otputovati u Oslo na megdan lideru grupe, Norveškoj.

Mečevi su od velike važnosti za našu A selekciju, jer bi eventualno prvo mesto u grupi donelo siguran plasman u A diviziju, i ono još važnije, predstojeći žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dočekali bi u drugom šeširu.

Selektor nacionalnog tima Srbije, Dragan Stojković Piksi, bio je vidno raspoložen na konferenciji za medije. Legendarni as srpskog fudbala se posebno osvrnuo na dvojac koji čeka priliku za debi u A selekciji, novajlije u timu, Stefana Mitrovića (mlađeg) i Srđana Babića. Našalio se Stojković pred predstavnicima medija, zbog čak tri reprezentativca sa prezimenom Mitrović.

– Imamo Mitroviće kao Topaloviće, koliko hoćete. Nisu došli da se slikaju, iako su lepi momci, zgodni- kazao je Piksi aludirajući na porodicu Topalović iz kultnog filma ‘Maratonci trče počasni krug’.

Stojković je potom upitan da li se može očekivati debi dvojice pomenutih igrača.

-Došli su da upišu debi za reprezentaciju. Prema tome, kada će, da li će… Hoće sigurno, to ćete i videti. Došli su definitivn da debituju. Igraćemo nešto najjače što može kad je u pitanju sastav  – istakao je selektor.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter