1
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on September 19, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OZBILJAN UDARAC ZA SRBIJU: Piksi otkrio ko neće moći da nastupi protiv Švedske – Jedan igrač napustio trening kamp!

Objavljeno: 23.09.22 u 14:07

Neće odstupiti od zamišljene formacije uprkos određenim povredama!

Selektor reprezentacija SrbijeDragan Stojković Piksi otkrio je uoči duela sa Švedskom da iskusni vezista Nemanja Gudelj neće pomoći ekipi.

‘Nemanja Gudelj je otišao kući, a ima i što se tiče zdravstvenih stvari, koje mi kao treneri moramo da prihvatimo. Videćemo, radi se o trojici igrača, da vidimo kako će spavati i kako će se probuditi. Ali to su problemi koji se dešavaju, ali za prosutim mlekom ne treba nikad plakati. Jedan ne možde, drugi može.’ – rekao je Piksi i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Nemam dilemu oko tima, samo ne mogu da kažem. Pre tri dana je stvorena slika i to je tako. Svaki dan se samo potvrđuje to neko razmišljanje. Nemamo Milenkovića zbog povrede, ali igramo sa trojicom pozadi, pa neko mora da igra. Nećemo ostaviti prazno mesto, a ko će biti, to ćete videti sutra. Srbija će izaći sa timom za koji smatram da može iznese teret i izazov, koji se zove Švedska. Ko god bude bio pozadi, nemam dilemu da će odigrati vrhunski i onako kako se očekuje.’ – zaključio je selektor naše zemlje.

FIFA World Cup Trophy Tour at Belexpo Centar on September 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Prvi duel Srbije i Švedske u okviru Lige nacija pripao je našoj reprezentaciji koja je slavila minimalnim rezultatom, a jedini strelac je bio Luka Jović.

Duel Srbije i Švedske igra se u subotu na stadionu „Rajko Mitić“ od 20:45.

Пласман обезедио SofaScore

0
0

1 Komentara

  1. Dobra vest da će neki od ozbiljinih fudbalera zauzeti mesto šupljine tetoviranog pajaca. Petnaest puta sam pregledao snimak njegovog kiksa u Lisabonu. Samo prvi put mi se učinilo da je faul, u stvari je pajac bio vrlo neoprezan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter