14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠ VAZURA: Ovo nije borba za Fudbalski klub Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.22 u 23:53

Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan je gostovao u emisiji, kada je za Sputnik pričao o najaktuelnijim dešavanjima u SD i FK Partizan.

„Da pojasnimo, stvarno se desilo – nije pitanje da li će se to desiti, već se desilo. Održana je redovna skupština FK Partizan, usvojeni su izveštaji i jedna od tačaka bila je ‘Izveštaj predsednika kluba o situaciji u sportskom društvu Partizan‘. On je ujedno predsednik fudbalskog kluba i dalje jedini legitimni i legalni predsednik. U saopštenju jasno piše da je Skupština FK Partizan kao najviši organ kluba donela odluku da FK Partizan uslovno istupa iz članstva JSD Partizan i da odluka stupa na snagu preventivno“, rekao je Vazura za „Sputnik„, pa u programu pročitao taj kompletan pasus saopštenja Fudbalskog kluba Partizan od četvrtka.

Šta to znači „uslovno istupa“? „Jasno piše… Fudbalski klub mora sebe da zaštiti. Na zakazanu skupštinu sportskog društva sam doneo papire, kada je gospodin Ostoja Mijailović hteo da uzme ovlašćenje Streljačkog kluba Partizan, ali ja mu nisam dao i doneo sam to ovlašćenje sa sobom ovde. Sva ovlašćenja svih klubova su tu i prisustvovali su Skupštini zakazanoj u prostorijama FK Partizan. Jasan je poziv gde se održava, ona ne može da se održava u kafiću, u drugom klubu i da može da je vodi samo aktuelni predsednik, koji je otvara i zatvara“, rekao je Vazura.

Vazura je se osvrnuo i na podnete krivične prijave.

Šta je zbunilo javnost? Što smo mi podneli krivične prijave – to je taj upis u APR. Zapisnik sa skupštine je tu. Vi ste prisustvovali, izašli i završena je sednica. Ako ste prisustvovali, dali svoje potpise, ostavili ovlašćenja, nisu imali po dva ovlašćenja, već po jedno. Tražili su da im vratimo, ali služba sportskog društva nije vratila… Mi smo obavestili APR da ne smeju da prihvate nikakve promene, ali je za 17 minuta neko uspeo da se upiše u APR, i pored upozorenja sportskog društva i sa obrazloženjem da ne ulaze u to da li su dokumenti verodostojni. Sve smo napisali u krivičnoj prijavi, nešto od toga je rekao i predsednik Milorad Vučelić

Nemojte da mislite da će fudbalski klub dozvoliti išta od toga, fudbalski klub je dovoljno jak da ne dozvoli ništa od toga. Niko neće moći da bilo šta privatno rukovodi stadionom i sve što je finansirano u posljednjih 30 godina finansirao je fudbalski klub, on je taj koji stadion najviše koristi i normalno je da mi plaćamo sve to, ali nećemo dozvoliti da se kriminalizuje sportsko društvo“

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Zbog svih spekulacija u medijima, a vidim da je i sam gospodin Mijailović rekao da može da smeni svaku upravu sportskog društva, poručujem da naravno da ne može. Neko mora da grubo krši taj statut, da se ne organizuje skupština da bi to uradio. Mi smo hteli da zaštitimo naš sportski sektor i izašli smo sa ovim, da se ne bi u medijima više spekulisalo ‘Doći će ovaj, doći će onaj’, ne znam ko…. Dakle, mere moraju da budu kršene mere, da klub bude u blokadi i da to traje duži period. Ne može da se raspusti skupština FK Partizan, već može da se uvede privremena mera na ovlašćeno lice, koja prestaje sazivanjem nove skupštine. Da bismo to izbegli, sazvali smo redovnu skupštinu i 36 delegata je glasalo…“

„Ovo nije borba za Fudbalski klub Partizan, on je stabilan i u januaru 2022. je imao izbornu skupštinu i njen mandat traje do januara 2027. Bila je to vanredna, sada je bila redovna skupština… Ima zanimljiva stvar, a mislim da će biti još zanimljivije, kako su se upisali u APR i na koji način su se upisali, da su sva dokumenta koji su podneli i isprave lažni i sledeće nedjelje će ljudima i javnosti biti jasno kako su se upisali, ostavimo to za ponedjeljak i utorak, da ne izlazimo bez dokaza, ali biće organizovana konferencija za novinare početkom nedjelje i nećemo da ćutimo po ovoj temi“ rekao je Vazura, a njegovo celo izlaganje možete videti na video ispod.

0
0

14 Komentara

    • ma i UKP treba da ga hapsi…ukrao 40 miliona evra iz kluba…….sta radi UKP?????gde su pare od Pavlovica,Vlahovica,Milenkovica,Sadika,Stevanovica itd…..

      0
      0
      Odgovori
  1. Od čega da se zaštitite od od lopovluka, pa ako ste čisti, kao što tvrdite, onda to i dokažite. To što ti pričaš, pa vodiš privatno obezbeđenje, to govori samo da gospodo niste čisti. Zato ste spremni na sve da ne biste odgovarali.Đurić je časno odslužio zatvorsku kaznu, a šta fali i vama, da platite sve što ste loše uradili ovom klubu, što ste loše ugovore potpisivali, što ste bez Merkel se przaduživali, pa gde je to da Asana dobijete na SUD-u, da su pametni igrači kojima dugujete novac pa da vas tuže. Najneuspešnika uprava od postojanja kluba, ali fotelju ne date, neka vam oni koji su vas ovde doveli kupe neki klub, gde ćete vi da budete gazde, a ne narod uložio da se stvori FK Partizan, a vi mislite da vam partija poklanja. Vreme je da dođu sportisti koji će da ga vode ili uspešni privrednici, koji će da donesu novac, da bi se vratio na stazi uspeha, a ne vašeg neuspeha, ka imate obraza, kada ovoliko godina donesete samo jednu titulu u prvenstvu i dva kupa, to se ne prašta, ali vi nemate morala.zapala vam kašika u med, pa ne znate da je izvadite, već uzimate koliko vam želja. Sada se plašite jer uvidom u dokumentaciju, mnogo novca je potrošeno na vašu bahatost, nije to sitan novac, u pitanju su milioni, a vi ne znate kako da ga nadoknadite, dokažite da ste legalno radili za dobrobit FK Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hoće li neko više da reši ovu lopovčinu i onog vučelića ili će navijači morati da opkole Jna i isteraju vas govnjivim motkama!!?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ajde brate napolje iz Partizana obojica,pa onda slobodno dolazite da bodrite voljeni Partizan.Dali je moguce da sve fotelje moraju da se oslobode govnjivom motkom….

    0
    0
    Odgovori
  4. Dosta bre vise vas dvojica(Vazura i Vucelic) da unistavate Partizan.Pokupite lepo vase krpice i zajedno u boziju mater……….

    0
    0
    Odgovori
  5. Vazura dosta je bilo. A onaj Vucela neka se igra sa unucima. Želim im dug život ali van Partizana koji su uništili.

    0
    0
    Odgovori
  6. Da se klub ne kriminalizuje pa za vreme cijeg mandata se desio VELJA NEVOLJA i sve ostalo sa puskom drogom da ih nazovem djakonijama nemoguce da on i vucela bas nista neznaju.Njih najvise brine kakoce da objasne finasiski izvestaj jer ocigledno nisu racunali da ce doci skupstina na ovakav nacin zato nisu stigli da ispeglaju finansisku stranu nadajuci se duplom mandatu te neznam korona te neznam boles vucele pa sta da se desilo (daleko bilo)da je neko umro trebali bi da cekamo da mu damo godinu dana pa jos dve jer se u trecu mece spomenik koje g

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter