0
Fudbal

Foto: Instagram/@team.bulgaria

KRSTAJIĆ DEBITOVAO PETARDOM: Bugarska deklasirala Gibraltar! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.22 u 23:19

Bugarska je u večerašnjem meču u grupi četiri lige C Lige nacija slavili protiv Gibraltara rezultatom 5:1, a ovo je bila i debitantska pobeda Mladena Krstajića.

Prvih 15. minuta nismo videli veća uzbuđenja na stadionu Ludogoreca, a prvi gol na meču postigao je Valentin Antov koji je bio najviši posle kornera u 23. minutu. Već u 26. na semaforu je pisalo 1:1, a gol za Gibraltar postigao je Roj Alan Čipolina koji je šokirao sve na stadionu. Ipak, na poluvreme se otišlo rezultatom 2:1 u korist domaćina, a za to je bio zaslužan Kiril Despodov koji je bio precizan u 36. minutu.

U drugom delu igre gledali smo pravu rapsodiju izabranika Mladena Krstajića, koji su mrežu gostiju tresli još tri puta.Kirilov je dao gol u 52, a u 55. je bio precizan Stefanov. Konačan rezultat postavio je Petkov u 81. minutu meča. Na sjajan način je bivši selektor Srbije debitovao na klupi Bugara.

Standings provided by SofaScore


MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter