0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KATANEC IMA RECEPT KOJI POMAŽE PIKSIJU U KATARU: Protivnik Srbije na Svetskom prvenstvu se obrukao samo tako! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.22 u 12:55

Stojković bi mogao da kontaktira bivšeg saigrača iz reprezentacije!

Do starta Svetskog prvenstva u Kataru ostalo je dva meseca. Euforija raste iz dana u dan, dok je u toku poslednje okupljanje uoči prestižnog takmičenja. Srbiju očekuju dve utakmice u okviru B divizije Lige nacija, najpre protiv Švedske, a zatim protiv Norveške.

Ostali nacionalni timovi takođe ispunjavaju svoje obaveze, a protivnik Orlova u Kataru se doslovno obrukao na jednom prijateljskom susretu. Kamerun je u južnokorejskom Gojangu poražen od
selekcije Uzbekistana, koju sa klupe predvodi nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Srećko Katanec. Golove odluke postigli su Erkinov i Urunov.

Bez obzira što utakmica nije imala rezultatski značaj viđeno je izuzetno loše izdanje afričke selekcije. Očekivala se više od reprezentacije koja je nastupila u sastavu: Onana, Nkulu, Kasteleto, Ebose, Tolo, Nčam, Manđek, Fai, Mbeumo, Mumi i Abubakar.

Dragan Stojković Piksi bi mogao da kontaktira Srećka Kataneca i konsultuje se o protivniku, sa kojim će Srbija odmeriti snage 28. novembra u okviru 2. kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter