1
Domaći fudbal

Fudbal-Kup Srbije 2020/2021 Partizan v Vozdovac Ivica Kralj (L) and Ivica Iliev Beograd, 11.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

IVICA KRALJ NAKON IMENOVANJA ZA SPORTSKOG DIREKTORA: ‘Nica ima plan da finansijski parira PSŽ-u, a mi smo bili ravnopravni sa njima na terenu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.22 u 17:14

Potpuno novi zadatak za njega!

Pre nekoliko dana, Ivica Kralj imenovan je za sportskog direktora FK Partizan. Kako i sam kaže, nakon imenovanja nije dobijao nikakve negativne poruke, već isključivo pozitivne.

‘Moram priznati da ne. Imao sam dosta poruka, ali sve su sve bile pozitivne i nadam se iskrene poruke. Svi smo svedoci da nismo krenuli sezonu onako kako možemo, ali smo pokazali veličinu i sposobnost da se izdignemo na nivo na kome smo. Ubeđen sam da možemo samo da rastemo, da budemo kvalitetniji nego što jesmo.’ – rekao je legendarni golman Partizana.

Ivica smatra da bi ključ uspeha mogao da se krije u dobrom planu za naredni prelazni rok.

‘Može se reći i da traje cele godine. Bilo bi idealno kada bi mi već sada napravili dobru ideju za zimu, da ne kažem za leto jer brzo počinju kvalifikacije. Na nama u sportskom delu je da analiziramo i pogledamo sve te igrače, u svakodnevnom razgovoru sa Petrićem da vidimo kakve su njegove ideje, kakve igrače želi, da se uklapaju u njegov sistem… Ne sumnjam da ćemo zajedno sa skauting mrežom pronaći adekvatna pojačanja, a naravno sa druge strane sve zavisi i od odlazaka, finansijskih stvari, šta mi sebi možemo da priuštimo. Lako je naći dobrog i skupog igrača, ne treba biti previše pametan, jednostavno moramo da pronađemo igrača kojeg možemo finansijski da ispratimo, a da on u nekom narednom periodu donese dobre igre i kroz par godina dobar transfer. Mi smo imali nekoliko transfera po sedam-osam, 10 miliona evra, što je u našim uslovima fantastično. Sada kada sam napravio jednu malu digresiju sa predsednikom Nice, oni su u prelazni rok uložili 150.000.000 evra, imaju ideju da za dve-tri godine budu konkuretni PSŽ-u. Sada kada uporedite njihove mogućnosti i naše, bili smo u najmanju ruku konkuretni na terenu. Pokazali smo da možemo da igramo i imamo kvalitet za to evropsko takmičenje.’ – rekao je Kralj.

0
0

1 Komentara

  1. A dje ce te igrati moj kralju, pod kojim grbom, umjesto da otkazes poverenje toj smrdljivoj upravi, ti se fatas funkcije, tupsone

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter