1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BIVŠI FUDBALER ZVEZDE ISKRENO: „U Srbiji stadioni ne liče na stadione – nisam bio srećan!“

Objavljeno: 23.09.22 u 17:02

Kristijano Pičini nije se dugo zadržao u Beogradu.

Prošle zime stigao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje kojim su crveno-beli trebali da reše tu kritičnu poziciju desnog beka. Međutim, stvari nisu išle očekivanim tokom.

Česte sitne, a i veće povrede, kao i loše partije učinile su da niko ne bude zadovoljan – ni klub, ni navijači, pa ni Kristijano.

Imao sam još dve godine ugovora u Zvezdi ali istina je da se tamo nikada nisam adaptirao. Nivo igre nije visok ali je komplikovano u vidu ideologije, infrastrukture, mentaliteta… Igrate na stadionima koji ne liče na stadione. – kaže italijanski bek.

Samo šest meseci je proveo na Marakani.

Iako su me čekale kvalifikacije za Ligu šampiona nisam želeo da ostanem i raskinuo sam ugovor. Nisam želeo ni novac, ni bilo šta drugo. Samo da odem. Oni su to plasirali kao da nisam bio na zadovoljavajućem nivou forme što nije tačno. Tada sam se dva puta našao i na preeliminarnom spisku reprezentacije. – istakao je Pičini, a potom i dodao:

FOTO: STARSPORT

– Istina je da sam jako naporno radio da bih vratio karijeru na pravi put i da svima dokažem da sam dobar. U Crvenoj zvezdi nisam bio srećan, nisam uživao u fudbalu i zajedno sa porodicom sam odlučio da odemo. Tražio sam raskid ugovora jer sam mislio da ću kao slobodan igrač imati bolju šansu da nađem novu sredinu. – zaključio je na temu Zvezde, Kristijano.

Pićini je sada član nemačkog drugoligaša, Magdeburga, kojem će pokušati da pomogne u borbi za opstanak u Cvajti.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

  1. Tipican primitivan Italijanski mentalitet – sve je najbolje u Italiji, sve ostalo je lose i nedostojno njihovog prisustva. Hrana, pice, kafa… Zive u iluziji da im je jezik svetski zato sto svet je cuo za Italiju. Zemlja im jeste bogata raznovrsnoscu ali dalako od toga da su ozibiljna nacija u bilo kom obliku kao sto misle da jesu. Redak narod koji je neosnovano nadmen… cak vise i od nas Srba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter