0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ADMIRALBET: Nikad bolja vikend slot zabava – Zagrejte prste!

Objavljeno: 23.09.22 u 15:40

Zagrejte prste i iskoristite poslednji vikend u septembru za online slot zabavu i vredne nagrade

AdmiralBet tokom svakog vikenda u septembru organizuje online slot zabavu u kojima igrači maksimalno uživaju i gde mogu da osvoje vredne novčane nagrade u ukupnom iznosu do 100.000 dinara.

Svakog  vikenda, od petka do nedelje, organizovali su se različiti slot turniri na igrama najinovativnijih gejming provajdera, kao i ostale promocije poput Cash Drops, Cash Back…

Prvog vikenda igrači su se zagrejali uz dobro poznati FAZI turnir i njihovih 20 najboljih slot igara. Potom su uživali u produženom vikendu i četvorodnevnoj oluji spinova koju je doneo jedan od najboljih gejming provajdera – CT Interactive, dok je prethodni vikend bio rezervisan za Greentube turnir uz dodatno pojačanje sa neodoljivim bonusom od čak 10.000 besplatnih spinova!

Ukolko do sada niste bili u prilici da isprobate sreću u okviru AdmiralBet vikend slot turnira, sada je prava i poslednja šansa da dokažete da ste baš vi najbolji slot igrač!

Pred nama je poslednji vikend online slot zabave u septembru koji će trajati čak 4 dana, od petka do ponedeljka, i rezervisan je za iSoftBet omiljene slot igre koje igračima mogu doneti neku od 20 vrednih nagrada u ukupnom iznosu od 100.000 dinara.

U slučaju da još uvek niste registrovani na AdmiralBet.rs sajtu, sada je pravi trenutak da to učinite i dočekate potpuno spremni vaš (prvi) vikend slot zabave. Usput možete i da preuzmete vaš bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita. Namenjen je svim novim igračima, potrebno je samo da se registrujete i verifikujete svoj nalog ovde.

Ne zaboravite da zagrejete prste na vreme i priključite se najluđoj vikend slot zabavi još samo ovog vikenda u septembru!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter