0
AdmiralBet ABA Liga

Dallas Moore Eurocup, Evrokup, Partizan - Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPECIJALNA POSETA ZA KOŠARKAŠE PARTIZANA: Dojučerašnji igrač im pružio podršku u Moskvi – ‘Moja deca obožavaju crno-bele!’

Objavljeno: 22.09.22 u 20:50

Pružao je u Partizanu i više nego što se od njega očekivalo.

Kada je stigao u PartizanDalas Mur izazvao je brojne komentare, većinski nezadovoljne publike ‘crno-belih’ zbog njegovog kvaliteta. Ipak sjajnim partijama brzo ih je pridobio i postao je jedan od omiljenih u sastavu Željka Obradovića. Sjajne partije unovčio je ovog leta kada je pojačao CSKA iz Moskve. Partizan se nalazi u glavom gradu Rusije, gde igra VTB Superkup, a tamo ih je posetio upravo Dalas Mur.

from left Yam Madar Dallas Moore Zach LeDay Kevin Punter
Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 23.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘To su moja braća, uvek će biti. Već nekoliko puta sam pričao koliko volim Partizan, moja deca takođe obožavaju Beograd i crno-bele.’ – rekao je Mur, da bi potom dodao:

‘Navikavam se na Moskvu, nadam se najboljem. Sjajna organizacija, došao sam da pomognem.’ – rekao je novi Mur, koji je zadužio opremu CSKA ovog leta.

from left Mathias Lessort Uros Trifunovic Dallas Moore Zach LeDay
Partizan v Mega-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 20.01.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Doskorašnji plejmejker Partizana smatra da će ekipa imati odličnu sezonu!

‘Kakav je Partizan, jel ste pratili? Kako su se novi momci uklopili. Mislim da će imati vrhunsku sezonu.’ – zaključio je Mur.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter