0
ATP

FOTO: Twitter/@delpotrojuan

POTRESNA ISPOVEST BIVŠEG TENISERA: „Ni uz stepenice ne mogu da se penjem bez bola!“

Objavljeno: 22.09.22 u 10:52

Povrede mu uništile karijeru.

Huan Martin del Potro, oprostio se od tenisa u februaru ove godine. Povrede su jednostavno bile jače od argentinskog diva.

Osvajač US Opena iz 2009. godine priznao je da sada ne može da se penje uz stepenice bez bola, kao ni da trči na traci.

Otišao sam u Švajcarsku da vidim još jednog doktora. Počeo sam sa još jednim tretmanom koju su preporučili drugi teniseri, ali za sada nema rezultata. Zamislite koliko sam frustriran kada nakon svake operacije i tretmana osećam da se ništa ne menja. Kao i uvek, zavlačim sebe i verujem u svaki novi tretman, ali me snažno pogodi kada ni taj ne uspe. Za ove tri i po godine to se uvek dešavalo. Danas, mogu samo da hodam, ne mogu da trčim na traci, dok ni uz stepenice ne mogu da se penjem bez bola. Ne mogu dugo da vozim bez da napravim pauzu da protegnem nogu. To je moj život koji je težak. – otkriva Del Potro.

Osvrnuo se i na poslednji turnir u Buenos Ajresu gde se i oprostio od aktivnog igranja.

Kada sam završio pomislio sam da ako je to moj poslednji meč da je bilo uzbudljivo sa mojom majkom na terenu, sestrom, sa mojim ljudima u Argentini na turniru gde sam nastupao samo jednom. Mislim da je bilo spektakularno. Sada tražim tretmane kako bih poboljšao kvalitet života, a ne da bih igrao na nekom turniru. – zaključio je jedan od tenisera kojeg su svi na Turu voleli.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter