0
Fudbal

FOTO: FSS

PAVLOVIĆ SA OBE NOGE NA ZEMLJI: Poređenja sa Vidićem preterana, znači mi poverenje selektora! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.22 u 16:12

Strahinja Pavlović ove sezone igra sjajno u dresu Red Bula iz Salcburga, gde je došao početkom leta, a nakon maestralne partije na Stamford Bridžu, usledelo je i porđenje sa Nemanjom Vidićem. Ipak, defanzivac je sa obe neoge na zemlji, a srećan je i zbog redovnih poziva za nacionalni tim.

”Mnogo mi znači poverenje selektora Stojkovića. Čak i u periodu kada nisam igrao puno u svom klubu, dobijao sam poziv u A reprezentaciju i uvek dolazio da pružim sve od sebe i doprinesem pozitivnom rezultatu. Bio sam najmlađi u ekipi sve do ovog okupljanja, sada je taj epitet preuzeo Stefan Mitrović”, kaže Pavlović i kaže da žali što neće pune tribine dočekati Orlove:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

”Siguran sam da će nam deca iz osnovnih škola i školica fudbala prirediti divan ispraćaj na Mundijal. Cilj nam je da u poslednje dve utakmice osvojimo maksimalnih šest bodova i da izborimo plasman u A grupu Lige nacija. Naravno, to će nam značiti i zbog narednog ciklusa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine”.

Defanzivac je sa obe noge na zemlji.

”Imponuje mi, ali mislim da je sve to preterano. Mislim da imam još mnogo da radim da bih stigao na takav nivo. Dobro je počelo, ovo je moje prvo iskustvo u Ligi šampiona. Odigrao sam dve utakmice protiv izuzetno jakih protivnika i bilo je zaista dobro”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter