0
Košarka

PARTIZAN SAVLADAO LOKOMOTIVU NA STARTU VTB SUPERKUPA: Crno-beli izgledaju vrlo dobro – mašina se polako pali!

Objavljeno: 22.09.22 u 20:59

U nekim momentima su izgledali fantastično.

Košarkaški Partizana savladali su ekipu Lokomotive rezultatom 92:70 u okviru VTB Superkupa. Pokazali su crno-beli čime će raspolagati naredne godine, u kojoj će nakon dužeg perioda igrati u Evroligi.

Već od starta meča vicešampion AdmiralBet ABA lige, pokazao je raskošan potencijal na obe strane parketa. Poveli su izabranici Željka Obradovića ubedljivo, dok se Lokomotiva u nastavku polako vraćala u meč.

Sredinom druge deonice, ruski tim je preuzeo vođstvo, ali su crno-beli brzo uzvratili. U trećoj četvrtini, Partizan se raspucao, pa je uz dobru igru u odbrani stekao dvocifrenu prednost. Dobru minutažu imao je i mladi Tristan Vukčević koji je pokazao ogroman napredak, dok se očekuje da tokom sezone dobije znatno veću šansu da se dokaže.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Tristan Vukčević sa 17 poena. Pratio ga je Danilo Anđušić sa 16, Papapetru i Panter su postigli po 13, dok je Ledej stao na 12 poena, a Naneli na 11. Na drugoj strani, bolji od ostalih bio je Barford sa 19 koševa.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter