0
Evropske lige

FOTO: Starsport

NIŠTA OD STANKOVIĆA I SAMPDORIJE: Deki ostaje na čekanju, evo šta je rekao predsednik kluba!

Objavljeno: 22.09.22 u 14:13

Ovih dana se u medijima pominjalo kako bi doskorašnji trener Crvene zvezde i igračka legenda na Čizmi, Dejan Stanković, mogao da preuzme velikana iz Đenove,Sampdoriju, usled sve glasnijih priča o smeni tamošnjeg šefa struke, Marka Đampaola.

Ipak prema rečima predsednik kluba, do toga neće doći, barem još uvek.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Razmenićemo ideje, a svi treba da shvate da privremeno poverenje u nekoga jednostavno ne pomaže. Predložićemo mu neke ideje. Kada stvari krenu po zlu, potrebno je da pomognemo svi, od igrača, preko trenera, do kluba. Postalo je normalno da trener plati cenu neuspeha, ali u ovom trenutku moramo svi da se skupimo i pokušamo da popravimo stvari“, rekao je predsednik kluba Marko Lana.

Sampa je užasno otvorila sezonu, uzeli su svega dva boda u uvodnih sedam kola i zakucani su za dno tabele, ali iz uprave imaju vere u trenutnog stručnjaka, ipak kako će se sve odvijati videćemo posle reprezentativne pauze.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter