0
Evropske lige

Queensy Menig (R) and Milan Gajic Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 26.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

MOŽDA DONEKLE PRETERUJE: Gajić tvrdi da bi svaki fudbaler CSKA može da igra u eliti Francuske!

Objavljeno: 22.09.22 u 18:11

Milan Gajić je ovog leta pojačao moskovski CSKA nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom. Desni bek se sasvim solidno snašao u Rusiji, a nedavno je za tamošnje medije uporedio prvenstva Francuske i Rusije, jer je nastupao u oba.

Ne znam kako da uporedim dva prvenstva. Igrao sam u Francuskoj kao mlađi, a ruska Premijer liga i Liga 1 su potpuno različite vrste šampionata. Svaki naš igrač bi mogao da igra u Francskoj. Ja sam već igrao tamo. Fudbal je sada spoj sreće i rada. Ako dobro trenirate i trudite se , možete da igrate bilo gde. Videli smo transfere iz ruskog prvenstva u Englesku i druge vrhunske lige, sada nikome nije teško da igra u bilo kojoj ligi„, rekao je Gajić za porta Sport24.ru.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Za sada desni bek ima 12 nastupa, a na mečevima je uspeo da upište po jedan gol i asistenciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter