0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 08: Head coach Milos Milojevic of Crvena Zvezda reacts during the UEFA Europa League group H match between Crvena Zvezda and AS Monaco at Rajko Mitic Stadium on September 8, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MILOJEVIĆ PRIČAO ŠVEĐANIMA: Ovde je neoprostivo izgubiti i od najboljih, potpuno druga kultura!

Objavljeno: 22.09.22 u 13:04

Miloš Milojević se nakon trenerskih epizoda u Švedskoj vratio u Crvenu zvezdu, gde je radio kao pomoćnik jedno vreme. Ipak, sada šef struke crveno-belih, nije zaboravljen u Skandinaviji, pa je za taomošnji medij Futbollskanalen govorio o petostrukom uzastopnom šampionu Srbije.

”Druga vrsta pritiska u odnosu na Švedsku. Druga je kultura i drugačije emocije. Crvena zvezda je najveći klub na Balkanu, a svi znamo koliko su strastveni fudbaleri sa Balkana”.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Šta je cilj u Crvenoj zvezdi?

”Cilj je da se pobedi u svakom takmičenju. Znam da zvuči smešno, ali ako bi se Zvezda suočila sa timom sastavljenim od najboljih svetskih igrača, naš cilj bi bio isti. Bilo ne neoprostivo da izgubimo taj meč”.

I kakav je osećaj biti na čelu velikana.

”Sjajno, ali je velika odgovornost voditi ovako veliki klub”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter