0
ATP

(191008) -- SHANGHAI, Oct. 8, 2019 (Xinhua) -- Andy Murray of Britain reacts after the men's singles second round match between Fabio Fognini of Italy and Andy Murray of Britain at 2019 ATP Shanghai Masters tennis tournament in Shanghai, east China, on Oct. 8, 2019. (Xinhua/Wu Gang)

MAREJU JE IPAK NOVAK MALO ISPRED OSTALIH: Njega bih izabrao u dublu, bili bi dobri!

Objavljeno: 22.09.22 u 16:47

Endi Marej je govorio na konferenciji za medije pred Lejver kup, koji je u znaku oproštaja Rodžera Federera od tenisa. Škot se dotakao mnogo nastvari, najviše vezano za Švajcarca, ali se ipak razgovor i preneo na to koga bi on izabrao u dublu.

„Posle svih sjajnih stvari koje smo delili na terenu i van njega, da budem deo ovog istorijskog momenta je zaista sjajna i nezaboravna stvar. Zaista sam uzbuđen i nadam se da ću moći da odigram na dobrom nivou i da svi zajedno možemo da napravimo dobru zabavu. Možda i da dobijemo neki meč. Nadam se da će i navijači da budu raspoloženi da daju veliku podršku. Videti Rodžera još jednom na terenu će biti zaista sjajno. Veoma sam srećan zbog toga“, rekao je Nadal.

Endi Marej se nada da će igrati sa Novakom Đokovićem.

„Razgovarali smo sinoć o tome, o različitim kombinacijama. Naravno, kapiten će odlučiti, imamo mnogo sjajnih opcija. Mislim da bismo Novak i ja bili dobri. Biće zabavno ponovo igrati sa Novakom, 2006. je bila jako davno. Imao sam kosu tada“, rekao je Škot, a nadovezao se na to i Đoković:

„Ja sam verovatno najgori dubl igrač u celom timu, ali ako nas izaberu nadam se da ćemo uspeti nekoga da pobedimo. Prošli put smo izgubili oba meča“.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter