0
Evropske lige

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's head coach Antonio Conte reacts during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

KONTE META OZBILJNIH OPTUŽBI: ‘Bio sam prevaren – Poverovao sam mu!’

Objavljeno: 22.09.22 u 21:22

Neverovatno da se tako nešto dešava na tom nivou!

Italijanski stručnjak Antonio Konte optužen je od strane Mičua Bačuaija.. Naime, belgijski napadač tvrdi da ga je Konte slagao za minutažu, samo kako bi potpisao ugovor sa Čelsijem.

‘Konte je tokom našeg razgovora bio kontradiktoran. Rekao je da želi da igram u tandemu sa Djegom Kostom. Poverovao sam u to, naravno – on je i ranije igrao sa partnerom u napadu. To nije bio slučaj u Čelsiju, nisam mogao da razumem šta se promenilo od našeg razgovora. Istina je da sam previše često bio prevaren.’ – rekao je Bačuaji.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Konte je godinama u nazad poznat kao neko ko bi sve uradio za pobedu, ali ovakve vesti kada isplivaju u javnost znaju mnogo da sruše ugled trenera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter