0
ATP

FOTO: Twitter/@LaverCup

IMA NEKA TAJNA VEZA: Novak otkrio na koji način je „velika trojka“ stalno u komunikaciji!

Objavljeno: 22.09.22 u 09:39

Pripreme za Lejver kup traju.

Novak Đoković je u Londonu gde će od sutra pa do 25. septembra nastupati na Lejver kupu, koji ima istorijski značaj s obzirom da će to biti poslednji turnir na kojem će Rodžer Federer zaigrati tenis.

Najbolji srpski teniser će nastupati u timu Evrope zajedno sa Federerom, Nadalom, Marijem, Rudom, Cicipasom, Norijem i Beretinijem.

FOTO: Twitter/@LaverCup

Teniseri provode vreme zajedno, a još uvek se čeka Rafael Nadal koji će se poslednji priključiti timu.

U razgovoru za Eurosport, Novak Đoković otkrio je da „velika trojka“ svetskog tenisa ima svoju WhatsApp grupu u kojoj komuniciraju i da ih to održava zajedno.

Sjajno je da imamo šansu da provedemo neko kvalitetno vreme van terene zajedno. Imali smo timske večere, pričali smo o tenisu, sportu, životu… Ovo obično nemamo na turu, imamo svoje timove, porodice, pa je ovo prilično jedinstveno. – započeo je Nole.

A potom dodao.

Svi želimo da pobedimo i da se dobro pokažemo u isto vreme zbog Rodžerovog oproštaja i prilika da budem sa nekim od mojih najvećih rivala u karijeri, daje vam želju da delite lepo vreme van terena takođe. WhatsApp grupa nas drži zajedno – otkrio je Đoković.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter