0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GALIJANI O RONALDINJU: Da nije toliko voleo muziku, žene i hladno pivo, mogao je da igra do 60. godine! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.22 u 21:12

Direktor Monce Adrijano Galijani, čuven po mandatu iz Milana, pričao je razne anegdote, a najzanimljivije je pričao o Ronaldinju i Florentinu Perezu.

Prvo je legenda italijanskog fudbala, Adrijano Galijana, pričala o Ronaldinju koji je 2008. pojačao crveno-crne.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Bilo je zabavno gledati Ronaldinja, koji sa Ronaldom trenira u Milanu. Jedino što zameram Ronaldinju je što je bio toliki bonvivan, kao i mnogi Brazilci. Da nije toliko voleo muziku, žene i hladno pivo, mogao je da igra do 60. godine. Tukao bih ga. Isto mogu da kažem i za Ronalda Fenomena i Adrijana“ rekao je Galijani, a zatim se podsetio na trenutak kada je Florentino Perez želeo da izdvoji veliki novac za dovođenje Ševčenka.

„Bilo je to za vreme finala Lige šampiona 2001. između Bajerna i Valensije na San Siru. Florentino je ponudio tadašnjih 110 milijardi lira (oko 55 miliona evra) za Ševčenka. Rekao je „ako ga ne prodate odoh u Torino po Zidana.“ Zvao sam predsednika (Silvio Berluskoni) koji je odbio da proda Ševčenka. Juventus je prihvatio ponudu Reala za Zidana od 77.5 miliona evra, što je tada bio najveći transfer svih vremena.“

Foto: Twitter/Screenshot
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter