0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Atalanta_BC

FUDBALSKI ZEMLJOTRES POGODIO SLOVENIJU: Nekada jedan od najboljih igrača u Seriji A – sada potpisuje za Maribor?

Objavljeno: 22.09.22 u 08:52

Kakav bi to posao bio.

Na pragu povratka u svoju domovinu je fudbaler Josip Iličić! Igrač se rastao pre nekoliko nedelja sa Atalantom, te je još uvek slobodan agent, nakon što mu je ugovor istekao ugovor.

Naime, uprava Maribora želi da iskoristi situaciju i zaista napravi senzacionalan transfer. Kako prenosi list Ekipa, dve strane su na pragu dogovora, što bi bila velika bomba.

Josip nije igrao fudbal od januara, mnogo se mučio sa depresijom i sve je to ostavilo uticaja i na njegove fudbalske kvalitete, ali kako kažu ono kod nas, forma je prolazna – klasa je večna. E tako je i u slučaju Iličića.

Ukoliko dođe do potpisa, Iličić bi se vratio u klub koji mu je bio odskočna daska u karijeri 2010. godine. U leto te godine Josip je razbio Palermo u evropskim kvalifikacijama što je italijanski klub nateralo da automatski reaguje i dovede slovenačkog vezistu.

Nakon Palerma igrao je i za Fiorentinu, a poslednji klub je bila Atalanta gde je pre problema koji su ga zadesili bio jedan od najboljih igrača.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter