4
Domaći fudbal

Novi Pazar v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Cazcoin Arena on September 11, 2022 in Novi Pazar, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DISCIPLINSKA KOMISIJA BEZ MILOSTI: Novom Pazaru kazna zbog propusta tokom duela sa Crvenom zvezdom!

Objavljeno: 22.09.22 u 21:50

Disciplinska komisija ponovo kaznila ‘plavo-bele’!

Novi Pazar biće kažnjen sa 100.000 dinara zbog propusta tokom meča sa Crvenom zvezdom, odluka je disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Kazna je nastala zbog niza propusta u organizciji same utakmice – više lica nego što je dozvoljeno, njihovo ponašanje, određeni nemiri u tunelu..

VESTI IZ SUPERLIGE:

Nije Novi Pazar jedini koji je kažnjen odlukom Disciplinske komisije. Levi bek Radničkog sa Novog BeogradaRajko Brežančić, biće van terena naredna dva kola, zbog crvenog kartona koji je dobio u prethodnom kolu Prve lige Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. FK Novi Pazar je zaista diskriminisan u FSS! Bravo! Sjajno zapažanje! Pogotovo je N. Pazar bio diskriminisan kada je dva puta ušao u SLS, na način što su prethodni prvaci PLS odustali od takmičenja u SLS, zbog nedostatka novca! Ili kada je pre dve godine N. Pazar kao 12. plasirani u PLS, na volšeban način odlukom izvesnog Kokeze, prebačen u SLS! O tome ne pričaš!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neverovatna mrznja i represija FSS prema Novom Pazaru se ocigledno nastavlja, prema nijednom srpskom klubu se celnici srpskog fudbala ne odnose kao prema ovom klubu i za njih su kazne uvek puta pet u odnosu na bilo koji drugi klub ?!! Bruka i sramota FSS ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter