0
Evroliga

Foto: Twitter/@FCBbasket

BARSA PREDSTAVILA NOVAJLIJE: Da li konačno mogu do vrha Evrope? (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.22 u 23:31

Košarkaški klub Barselona i zvanično je predstavio novih šest košarkaša koji su ovog leta zadužili crveno-plavu opremu.

Nikola KalinićJan VeseliOriol PauliTomaš SatoranskiMajk Tobi i Oskar da Silva, predstavljeni su danas u Blaugrani i zasigurno će biti velika pojačanja za tim iz Katalonije.

Popularni Kalina je već to nagovestio, jer je u pobedi nad Huventudom postigao 17 poena, a medijima je otkrio da je i prošle sezone mogao da obuče Barsin dres, ali je Zvezda bila brža.

„Razgovarali smo prošlog leta, nismo postigli dogovor. Crvena zvezda je bila brža i zato sam otišao tamo. Želeo sam da nađem dobro okruženje i igram gde se osećam srećno. Nadao sam se da ćemo se dogovoriti jer sam želeo u ovom trenutku da dođem ovde. Da budem u Evroligi i borim se za najveće moguće trofeje“ rekao je Kalinić.

„U timu ima mnogo igrača sa visokim kvalitetom i iskustvom, ali mislim da neće biti problema sa egom i siguramn sam da ćemo imati dobru sezonu. Odluka da odem iz Fenera nije bila laka, ako ostanete dugo na istom mestu… Kada je Barsina ponuda stigla to je postala laka odluka. Morao sam da napravim korak i igram u većem timu“ rekao je bivši košarkaš Partizana, Jan Veseli.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Moja porodica ima kuću u Ljansi (okrug u Đironi), pa sam celo leto proveo u Kataloniji. Tako mi je postalo jasnije da želim da dođem ovde. Kalates je sjajan igrač, ali nisam ovde da ga zamenim. Fokusiram se na svoju najbolju verziju i ono što mogu da doprinesem. Igraću sa puno energije i dati sve od sebe da pomognem igračima i klubu“ zaključio je Tomaš Satoranski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter