0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U SRPSKOM FUDBALU NIŠTA NOVO: Došlo je do smene trenera u Radu sa Banjice! (FOTO)

Objavljeno: 21.09.22 u 09:16

Ne može da prođe nedelju dana u srpskom fudbalu, a da ne dođe do smene trenera, da li zbog ostavke ili zbog otkaza, manje je bitno.

Nova smena desila se u beogradskom Prvoligašu, ekipi Rada sa Banjice. Branko Mirjačić nakon remija sa ekipom Mačve, rezultatom 1:1, više nije šef stručnog štaba kluba sa Banjice, dok je na njegovo mesto došao Bogdan Korak.

FOTO: STARSPORT

Rad je nakon devet odigranih utakmica u ovosezonskoj Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije osvojio svega 8 bodova i nalazi se na pretposlednjem mestu, stoga ne čudi ovakva odluka rukovodstva kluba, koji je do skoro igrao u Superligi i pretenduje da se vrati u istu.

Korak je do sada u svojoj trenerskoj karijeri predvodio Hajduk iz Kule, Asante Kotoko, Leotar, Novi Sad, Grbalj, Sinđelić, Budućnost iz Dobanovaca i Radnički iz Sremske Mitrovice, dok je već radio na Banjici u nekoliko navrata.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter