1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TREND POVRATNIKA USPEŠNO FUNKCIONIŠE NA ‘MARAKANI’: Zvezda veruje u svoje uzdanice!

Objavljeno: 21.09.22 u 12:30

Crveno-beli smatraju da su njihovi igrači pružali bolje partije tokom drugog mandata!

Nedavno je Crvenu zvezdu pojačao bivši fudbaler kluba Srđan Mijailović. Pokazalo se više puta da su povratnici u crveno-beli dres još kvalitetnije i bolje partije pružali u drugom mandatu, a nema sumnje da će Mijailović učiniti sve da nastavi isti trend.

-Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjih pet godina beležili fenomenalne rezultate, a deo njih su bili i povratnici, koji su u više navrata nastupali za klub iz Ljutice Bogdana. Navijači Zvezde su sa oduševljenjem reagovali na vest o povratku Zvezdinog magika Aleksandra Kataija na stadion “Rajko Mitić”. Izdanja desetke našeg kluba su od povratka u Zvezdu radovala celokupnu zvezdašku javnost, a Katai je još jednom pokazao klasu, ali i stekao brojnije simpatije zvezdaša koji su složni da po povratku u crveno-beli dres momak iz Srbobrana ostavlja veći trag nego što je to bio slučaj u prvom mandatu i pored činjenice da je već tada stekao nadimak “Magiko”.

Pamte navijači našeg kluba Krasnodar, utakmicu koja je Crvenu zvezdu vratila na evropsku fudbalsku mapu, a upravo jedan od heroja tog duela jeste Gelor Kanga koji je spektakularnim pogotkom odveo crveno-bele u grupnu fazu Lige Evrope. Upravo je Kanga jedan od igrača koji je posle određenog perioda napustio klub, ali je vrlo brzo ponovo postao deo crveno-bele porodice koja ga je sa oduševljenjem dočekala. Danas je Kanga u drugom mandu u Zvezdi neizostavni deo ekipe crveno-belih i jedan od stubova tima.

Tokom letnjeg prelaznog roka u klub se vratilo nekoliko igrača Crvene zvezde, među njima Milunović, Pešić i Mijailović, a u dosadašnjem delu sezonu su stameni štoper i napadač pokazali da je povratak u Zvezdu pravi korak u karijeri i da navijači od njih mogu da očekuju mnogo. Najnovije pojačanje je upravo Srđan Mijailović koji je takođe u prošlosti branio crveno-bele boje, a novim potpisom i povratkom na Marakanu je najavio još bolje partije od onih kojih se zvezdaši sećaju, s obzirom na stečeno iskustvo u prethodnom periodu i želju da za pobede voljenog kluba ostavlja i poslednji atom snage na terenu. Nema sumnje da će igrači koji poznaju Crvenu zvezdu i svesni su značaja i veličine i grba našeg kluba biti značajni šrafovi ekipe u izuzetno izazovnoj sezoni koja je u toku – navodi se na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

 

0
0

1 Komentara

  1. ..jbg-a, ja na prvu pomislio da se vratio DZONI Miyailovic, a ono raccQ, ipak je Dzony ‘nezqodan svedok’…daaa…?!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter