0
Evropske lige

Srdjan Blagojevic Super liga Superliga Srbije Crvena Zvezda - Indjija 14.9.2019. Beograd, Srbija (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SRPSKI TRENER IMA NOVI ANGAŽMAN: Astana se ogrešila o njega, ali komšije su prepoznale njegove kvalitete!

Objavljeno: 21.09.22 u 22:15

Žestoko su se ogrešili o njega, ali ima neko ko ceni njegov rad!

Kada je prošle nedelje dobio otkaz i praktično oteran sa mesta šefa stručnog štaba Astane, svi tamošnji, ali i ovdašnji mediji su brujali o velikoj nepravdi koja ga je zadesila. Srđan Blagojević je bio na vrhu kazahstanskog šampionata sa Astanom, a tim je bio i u polufinalu kupa te zemlje. Ipak, pravda je dostižna, Srđan već ima novi angažman.

On je od danas zvanično novi trener mađarskog Debrecena. Nakon osam odigranih kola, Debrecen je trenutno 9. na tabeli mađarskog šampionata, a on srpskog stručnjaka se očekuje bolji plasman na tabeli u nastavku sezone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Debreceni Vasutas Sport Club (@dvscofficial_)

Tokom svoje dosadašnje karijere vodio je nekolicinu timova, među kojima se mora izdvojiti Inđija, koju je iz Prve Lige Srbije uveo u Superligu.

Пласман обезедио SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter