0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@OfficialSSLazio

SERGEJ VEROVATNO ZASLUŽUJE I BOLJI KLUB: Ne planiraju da prodaju najbolje tvrdi Lotito!

Objavljeno: 21.09.22 u 16:11

Sergej Milinkovič Savić već je nekoliko prelaznih rokova u centru spekulacija za potancijalni transfer u neki „veći“ klub, ali za sada nebeskoplavi iz Rima, uspešno već godinama odbijaju sve ponude za popularnog SMS-a. Predsednik kluba, Klaudio Lotito, tvrdi da će tako ostati i u buduće.

“Za nas je ovo bio prelazni rok u kojem smo mnogo potrošili, ali je naš cilj da uložimo u to da sačuvamo okosnicu tima“, rekao je Lotito za list Lego i nastavio:

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

“Želeli smo da dovedemo korisne igrače, a uz to nismo prodali najbolje. Pre svih Sergeja, što mnogi ljudi potcenjuju. Gledajte kako su drugi morali da prodaju svoje najbolje igrače, mi nismo“.

Uz Sergeja, udarna snaga Lacija jeste i napadač Ćiro Imobile.

“Neverovatno je kako se Ćiro ne slavi na način na koji to zaslužuje. On nam je doneo mnogo bitnih golova ovih godina. Osvojio je Zlatnu kopačku (u Seriji A), ali možda neke iritira to što je igrač Lacija, pa zato nije cenjen. Znam ga jako dobro i voli Lacio zbog navijača, znam koliko mu je važno da igra dobro“ – zaključio je Lotito.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter