0
Fudbal

Foto: Twitter/@gabrieljesus9

PRVI PUT OD 2016. NIJE U REPREZENTACIJI: Žezus reagovao na odluku selektora! (FOTO)

Objavljeno: 21.09.22 u 08:38

U odličnoj formi igra Gabrijel Žezus, redovno postiže golove za Arsenal, ali to nije bilo dovoljno da se nađe na spisku reprezentacije za prijateljske mečeve uoči Svetskog prvenstva.

Žezus je odreagovao na ovu odluku selektora, a poneo se fer, korektno i sportski.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Mnogo poštujem selektora Titea, njegov stručni štab i sve njihove odluke. Kao Brazilac, uvek ću biti veliki navijač reprezentacije. Poštujem i druge igrače, koji su veoma kvalitetni. Trudiću se što više mogu da ponovo dobijem priliku da zaigram za nacionalni tim“ izjavio je centarfor Arsenala, koji je 6 godina bio neizostavan član A selekcije Brazila. Do sada je upisao 56 nastupa uz 19 pogodaka u žutom dresu.

Selektor Tite se odlučio za sledeće napadače u predstojećim prijateljskim susretima: Firmino (Liverpul), Nejmar (PSŽ), Pedro (Flamengo), Rišarlison (Totenhem). Još malo vremena je ostalo Žezusu da ubedi selektora da zaista zaslužuje da igra na Svetskom prvenstvu u Kataru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter