2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVINE NA ‘MARAKANI’: Promena na trbinama, oglasio se i klub! (FOTO)

Objavljeno: 21.09.22 u 12:50

Problem je sada rešen!

Funkcioneri FK Crvena zvezda godinama unazad bava se renovinaranjem i ulepšavanjem izgleda stadiona ‘Rajko Mitić‘. Za razliku od nekoliko sezona ranije, popularna ‘Marakana‘ je značajno promenila izgled. U Beogradu se prate trendovi i ispunjavaju se uslovi za partije na evropskoj sceni.

Ipak, prilikom pojedinih mečeva, na južnoj tribini gde se nalaze gostujući navijači, oštećen je veliki broj stolica. Crveno-beli su odlučili da skinu ostatke zapaljenih i polomljenih sedišta, pa sada i ovaj deo tribina ima nove stolice.

-Marakana je naša kuća i zbog toga je veoma bitno da vodimo računa o svakom detalju kada je reč o stadionu na kom nastupaju izabranici Miloša Milojevića. Shodno tome, južna tribina stadiona “Rajko Mitić” ulepšana je novim stolicama u bojama našeg kluba – navodi se u kratkoj poruci FK Crvena zvezda.

0
0

2 Komentara

  1. SAMO josh jedan dokaz i potvrda ko je sledbenik i postovalac prayda faL USA..!!! PS..a yel’ bio vodya..na svecanom otvaranju, tj. postavljanju ‘novih sto Lica’ pedja azdey kovic, da presece..vrpcu…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Na tvoju zalost – nije. Ali si zato vidjen ti u drustvu tvojih drugara – Zareta i Parangala, sto je vase prirodno okruzenje. Haha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter