FOTO: KK Crvena zvezda
in ,

NEDOVIĆ I DALJE NE MOŽE DA VERUJE: Nestvarno je da sam tu, osećam se kao klinac!

Nemanja Nedović je ovog leta potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom i tako se nakon punih deset godina vratio na Mali Kalemegdan. Ipak, njegov povratak, tačnije pridruživanje timu, moralo je da pričeka, jer je popularni Neda imao obaveze sa reprezentacijom.

Ipak, sada kada je u crveno-belom, bek kaže sledeće:

„Za sve sam se spremao od početka. Imam dovoljno iskustva da iznesem tu ulogu. Znam da nije lako, ali sam uzeo sve u obzir pre nego što sam odlučio da se vratim. Znao sam od početka kakav se plan pravi, ko će biti trener, nije ništa bilo na ‘bum’. Spreman sam, dovoljno sam zreo i jedva čekam.“

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Nadovezao se sa pričom o svom zdravstvenom stanju i formi.

„Odradio sam svoj plan oporavka dok je ekipa bila u Turskoj. Sve je u redu, lagano ću da se uvodim. Mogao sam i pre da počnem, ali pošto nije bilo potrebe za žurbom i forsiranjem, uzeli smo vreme da odradimo kako treba. Neće mi trebati mnogo, pošto sam bio u trenažnom procesu sa reprezentacijom. Kada sam prilazio klupskim prostorijama vratila su se sećanja. I dalje nisam svestan da sam tu sada, osećam se kao onaj klinac koji je pre deset godina čekao da se završi transfer. Kada budem istrčao pred navijače u dresu verovatno će sve biti drugačije“ rekao je doskorašnji košarkaš Panatinaikosa.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LASO IH U PAKETU SKLONIO IZ TIMA ZBOG NEDISCIPLINE: Ponovu su saigrači u Zenitu!

NOVO PRAVILO DONOSI OGROMNU REFORMU U KOŠARCI: Značajno brža igra nas očekuje! (VIDEO)