0
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC @LFC/ Twitter

NAPADAČ LIVERPULA SE OBRUKAO! ŠUIRAO NA GOL, A ZAMALO POGODIO KORNER ZASTAVICU: Englezi su za golgetera izdvojili gotovo 100 miliona! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.22 u 14:20

Urugvajac se nalazi u lošoj formi!

Trener Liverpula, Jirgen Klop, zajedno je sa svojim stručnim štabom dugo tragao za pojačanjem u samom špicu. Tokom letnjeg prelaznog roka na slavni ‘Enfild‘ stigao je napadač iz redova Benfike. Očekivanja su od samog starta bila velika kada je u pitanju reprezentativac Urugvaja, Darvin Nunjez. Snažni ofanzivac je briljirao u redovima lisabonskog velikana, ali još uvek se nije snašao na terenima Premijer lige.

Već tokom priprema, skoro 100 miliona evra plaćeni Nunjez, nije zadovoljio apetite stručnog štaba i navijača kluba. U Liverpulu su verovali u Darvina, a on je već na debiju protiv Fulama zablistao i pokazao potencijal.

Međutim već u narednoj rundi protiv Kristal Palasa na tlo je isplivao vruć temperament, dobio je crveni karton, pa od tada nikako ne može da se vrati u formu.

Nunjez se trenutno nalazi u Urugvaju, gde se stavio na raspolaganje selektoru ove zemlje. Pojavio se snimak sa treninga, gde se Nunjez doslovno obrukao. Najpre je saigraču ‘ukrao’ loptu na nedozvoljen način, namestio se na udarac,a lopta je umesto u golu, završila skoro kod korner zastavice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter