1
Evropske lige

Foto: Screenshot/Instagram

KRISTIJANO RONALDO JOŠ JEDNOM POKAZAO VELIČINU: Obezbeđenje je krenulo na dečaka koji mu je prišao, a pogledajte njegovu reakciju! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.22 u 11:28

Možemo da ga volimo ili mrzimo, ali on se dokazao i kao veliki fudbaler, ali i ono što je najbitnije i kao veliki čovek.

Opšte je poznato da gde god da se pojavi Kristijano Ronaldo, nastaje pravi haos i da na sve načine njegovi fanovi pokušavaju da dođu do potpisa, slike… Čak je jednom prilikom i sam Portugalac rekao da nikada nije bio sa sinom u parku, jer bi se u roku od jedne sekunde pojavilo na stotine ljudi oko njih. Ovoga puta bilo je nešto drugačije.

U toku je reprezentativna pauza, a Ronaldo je sa reprezentacijom Portugala u pratnji obezbeđenja krenuo ka autobusu. Jedan mali dečak je krenuo trčećim korakom ka njima, obezbeđenje je već bilo u pripravnosti, a jedan od najboljih fudbalera u istoriji je uradio jako lep i veliki gest. Zaustavio je obezbeđenje, zagrlio dečaka, proćaskao sa njim i na kraju mu se potpisao na dres.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Ovaj dan će malom dečaku ostati zauvek u lepom sećanju!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Foto: Screenshot/Instagram
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter