0
Evropske lige

Foto: Twitter/@bonucci_leo19

KAPITEN JUVENTUSA NA UDARU TIFOZA: Bonući nikada nije bio lider i nikada to neće biti! (FOTO)

Objavljeno: 21.09.22 u 09:35

Juventus je postao bleda senka kluba koji je držao tron Serije A dugi niz godina, a sada iz nedelje u nedelju razočarava svoje najvernije pristalice.

Očekivanja od ove sezone bila su visoka, ali za sada ništa ne ide kako treba. Stara dama nakon sedam odigranih kola ima svega dve pobede, odnosno 10 osvojenih bodova i za liderom tabele zaostaje čak 7 bodova. Takođe, posle prva dva kola u grupnoj fazi Lige šampiona ima isto toliko poraza. Za vikend su poraženi od Monce, rezultatom 1:0, a veliki deo meča igrali su sa igračem manje, nakon što je Di Maria dobio crveni karton. Sve to se skupilo najvatrenijim fanovima Juventusa pa su izdali saopštenje u kojem je na udaru bio kapiten ekipe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Suočeni smo sa scenama koje ne da ne razumemo, već ih smatramo smešnim i urnebesnim. I to od onoga koji se smatra svetom žrtvom. Bonući nikada nije bio lider i nikada to neće biti. Niti u Trevizu, niti u Pizi, niti u Bariju, niti u Milanu, a svakako ne u Juventusu. U ovim momentima opšte konfuzije na i van terena, vlada totalna anarhija u kojoj se svako proglašava nekim ekspertom i liderom. Hijerarhija postoji sa razlogom. Dobar vojnik nije nužno i dobar general“ piše u saopštenju Juventusovih tifoza.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter