Ostoja Mijailovic KK Partizan skupstina i upravni odbor UO 16.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in

JOŠ JEDAN DEO DRUŠTVA PODRŽAO MIJAILOVIĆA: I biciklisti na strani Ostoje!

Bila je prava mala drama kada je izbor predsednika JSD Partizan u pitanju, ali po svemu sudeći Ostoja Mijailović je ipak pobednik, i vršiće tu funkciju u budućnosti. Niz klubova društva je podržao pomenutog, da bi najnoviji po redu bio biciklistički klub.
Saopštenje prenosimo u celosti:
„Ovom prilikom želimo da informišemo javnost da biciklistički klub Partizan podržava izbor novog rukovodstva na čijem čelu je gospodin Ostoja Mijailović.
Nakon razmatranja plana i programa rada oba kandidata, Biciklistički klub Partizan je dao prednost programu gospodina Ostoje Mijailovića u kojem je prepoznao novu snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman.
S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan, zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima.
Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje.“

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

KAPITEN SRBIJE NE PODRŽAVA LGBT POPULACIJU: Tadić ponovo odbio dugine boje!

POGIBIJA EMILIJANA SALE JE MOGLA DA BUDE SPREČENA!? Isplivali šokantni snimci – Pilot je znao za probleme sa avionom! (VIDEO)