0
Domaći fudbal

Fudbal-Friendly Match-Prijateljski mec-Crvena Zvezda v Borac (Banja Luka) Andrija Radulovic (C) celebrates after scoring a goal with Milos Vulic Aleksa Vukanovic Zeljko Gavric Dusan Jovancic Beograd, 28.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ZVEZDINO DETE RAZOČARALO SRPSKE NAVIJAČE: Nikada nije bilo upitno za koga ću da igram!

Objavljeno: 20.09.22 u 22:46

Andrija Radulović, dete Crvene zvezde, izabrao je da se odazove na poziv mlade selekcije Crne Gore, i tako nakon pet godina ponovo obuče dres Sokolova.

On je igrao za kadetske i juniorske selekcije Srbije, a nešto mlađi je bio kada je nosio dres Crne Gore. Ipak izgleda da se ponovo vratio rodnoj zemlji, jer je krilni fudbaler rođen u Kotoru. Za RTCG on je obrazložio svoju odluku.

„Naravno, kod mene se nikad nije dovodilo u pitanje za koju ću reprezentaciju da nastupam. Dobio sam u istom momentu i poziv Srbije, konsultovao sam se selektorom reprezentacije i rekao mu da je moja želja Crna Gora. On je to sasvim normalno prihvatio, posavetovao me, pružio mi podršku i drago mi je zbog toga“, rekao je Andrija, pa potom dodao:

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Kao svaki mladi igrač što sanja da igra za svoju državu, tako sanjam i ja…Fokusiran sam na sebe, da pružam dobre partije i poziv će stići sam od sebe“ – kaže mladi krilni napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter