0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZIDANOVA NOĆNA MORA STIGLA NA ‘MARAKANU’: Legendarni svetski šampion u poseti Crvenoj zvezdi! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.22 u 13:15

Nekadašnja uzdanica Intera uživa u Beogradu!

Danas je i zvanično počela reprezentativna pauza, koju će u redovima aktuelnog srpskog šampiona pokušati da iskoriste na najbolji mogući način, kako bi se vratili u prepoznatljivu formu. Dok se jedan deo igrača stavio na raspolaganje svojim nacionalnim timovima, drugi deo ekipe će vredno raditi na stadionu ‘Rajko Mitić‘.

Upravo je popularnu ‘Marakanu‘ danas stiglo svetski poznato lice. Nekadašnji osvajač Svetskog prvenstva sa Italijom, čovek koji je podigao ‘ušati’ trofej sa Interom, defanzivac koji je iz takta izbacio Zinedina Zidana, legendarni Marko Materaci. Nekadašnji štoper Neroazura nalazi se u Beogradu, a odlučio je da poseti najveći stadion u Srbiji.

Poznato je da je Materaci veliki prijatelj doskorašnjeg trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića, koji mu je neretko pričao o crveno-belom dresu.

-Danas smo imali posebnog gosta! Svetski šampion, osvajač Lige šampiona, višestruki prvak Serije A… Marko Materaci je danas posetio Marakanu! – piše na zvaničnom Tviter nalogu FK Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter