0
ATP

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

UKRAJINAC NAPAO NOVAKA, VIŠE MU NIJE PRIJATELJ: Teniser isprozivao Đokovića i Srbiju!

Objavljeno: 20.09.22 u 12:55

Ružan gest!

Ukrajinski teniser, Sergej Stahovski, od početka ruske intervencije u Ukrajini izgradio je imidž velikog ‘borca i heroja’, bez obzira što nije kročio dalje od Kijeva. Stahovski je redovno postavljao na društvenim mrežama fotografije u uniformi, prilikom patroliranja po glavnog gradu pod punom ratnom opremom.

Pre nekoliko meseci, Novak Đoković ga je upitao kako je i na koji način može da mu pomogne. Sergej se tada oduševio i podelio prepisku sa Srbinom, ali sada je promenio ploču i bez ikakve potrebe isprozivao Novaka, kao i Srbiju.

– Srbija je ispostava Rusije. Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda. Igra svoju igru – napao je Stahovski Novaka, a onda se osvrnuo na Rodžera Federera:

– Rodžer je uvek neutralan, on je Švajcarac. Nikada ne odgovara na škakljiva pitanja i zato je nedodirljiv, niko mu ništa ne može. Sa druge strane, neka bude da je uradio dovoljno jer je skupio dosta novca i smestio ukrajinsku decu u kampove u Švajcarskoj – istakao je Stahovski.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter